Consult employer branding

Wat is employer branding?

 

Employer branding. Een term die steeds vaker voorbij komt, letterlijk: een positieve werkgevers reputatie.  Maar wat houdt het precies in?

 

Steeds vaker kiezen werknemers ervoor om na een paar jaar (of zelfs minder) al te wisselen van werkgever. Elders treft deze groep werknemers bijvoorbeeld betere voorwaarden, meer doorgroeimogelijkheden of een hoger salaris. Voor de werkgever is dit vaak frustrerend, maar het kan ook een kans zijn. Want wat als je ervoor kunt zorgen dat deze groep naar jouw bedrijf overstapt!?

 

Als werkgever weet je dat jij het leukste, tofste en beste bedrijf uit de branche bent om voor te werken! Maar hoe zorg je ervoor dat die (latent) werkzoekende dit ook weet? Employer branding is dé manier om jouw bedrijf als werkgever te positioneren op het gebied van goed werkgeverschap. Tegenwoordig gaat het zoeken naar werk anders dan vroeger. De meeste mensen zijn namelijk niet op zoek naar een andere functie, maar zijn op zoek naar een andere werkgever "people don’t quit jobs, they quit company's". En dit is precies de reden waarom jouw employer brand zo belangrijk is! Door jouw bedrijf op de kaart te zetten, als goed werkgever (en dit ook daadwerkelijk te zijn) zorg je ervoor dat dat de sollicitanten in de rij staan voor jouw vacatures!

 

onze werkwijze

 

Als je kiest voor een consult employer branding van Double You gaan we er samen voor zorgen dat jouw bedrijf bekend komt te staan als de leukste, tofste en beste werkgever uit de regio! In een persoonlijk gesprek gaan we kijken welke aanpak het best bij jouw bedrijf past. Na dit persoonlijke gesprek plannen we een consult in, tijdens dit consult komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

 

  • hoe zet je social media in om jouw bedrijf aantrekkelijk te maken, ;hoe je bewerkstelligt dat jouw personeel enthousiast ambassadeur van jou als werkgever wordt;

  • de do's and dont's op het gebied van werving.

 

Uiteraard is het mogelijk om meerdere onderwerpen te behandelen. Bijvoorbeeld hoe je wervende vacatureteksten schrijft of hoe je zelf een wervende social media campagne op zet voor jouw openstaande vacatures.

Jouw bedrijf aantrekkelijk maken voor potentiële nieuwe werknemers?

Maak een afspraak!

0681506743

  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon

©2019 by Double You